Om Pom Pom

Pom Pom, er et forholdsvis nyt dansk baby og børneskotøjsmærke til piger og drenge, der blev grundlagt i 2010. Pom Pom produceres udelukkende i Europa i et nordisk, enkelt og minimalistisk design i mange flotte farver. Skoene er fremstillet i lækre naturmaterialer, såsom læder af den bedste kvalitet og fleksibel gummisål. Skoene er lavet med en rigtig god pasform, som giver børnene en god komfort.

Pom Pom oplever stor succes, hvor både børn og forældre sætter stor pris på det store udvalg af børnesko, begyndersko, sandaler, støvler og hjemmesko. Derudover forhandles Pom Pom børnesko til priser, hvor alle kan være med.

Børneskoene forhandles i mange lande, herunder kan nævnes Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Belgien, Frankrig, Italien og Spanien, hvor markedet er størst i henholdsvis Danmark og Tyskland.

Pom Pom har agenter i 6 lande, som er kontaktled mellem de mange butikker, der forhandler børneskoene.

Webshoppen på pompom.dk tilbyder kun salg af hjemmesko og kun til danske kunder, men hele kollektionen af både begyndersko, sandaler, støvler og hjemmesko, kan købes hos Pom Pom's mange danske og udenlandske forhandlere.
Pom Pom | CVR: 31445671 | Murervej 7B, 6710 Esbjerg V - Denmark | Tlf.: +45 7199 7787 | mail@pompom.dk