Sandaler - Pom Pom

Sandaler

Bløde og naturlige materialer

“Sandaler fra Pom Pom® er fremstillet i naturlige materialer som kalveskind og naturgummi. Materialerne er med til at sikre bedre åndbarhed og komfort for dit barns fødder.

Vores læder er vegetabilsk indfarvet uden brug af krom og andre kemikalier.

Sandaler fra Pom Pom® findes i str. 19-32.

Find de perfekte sandaler

Når du skal købe sandaler til dit barn, er det vigtigt at finde sandaler

med optimal støtte og komfort, samtidig med at dit barns fødder får

den tiltrængte luft på de varme dage. 

Støtten sidder i hælkappen, så her et det vigtigt at vælge en sandal med fast hælkappe til de helt små. Om du vælger en sandal med åben eller lukket tå, er mere et spørgsmål om temperament. Derimod har alle vores sandaler velcro-lukning, som både er med til at give støtte, da den kan reguleres, og barnet lærer ret hurtigt selv at tage sandalerne af og på. 

Pas godt på dit barns sandaler

Hvis du sørger for at pleje dit barns sandaler korrekt, holder de længere.

 
Imprægnering
  • Vi anbefaler, at du altid imprægnerer dit barns sandaler inden de tages i brug. Imprægnering er smuds- og vandavisende, og det er vigtigt at gentage imprægneringen med jævne mellemrum for at bevare en beskyttende overflade.        Tør sandalerne af med en klud inden og imprægner med 3 tynde lag for den bedste beskyttelse.
 
Pleje af læder
  • Hold dit barns sandaler rene og fri for snavs med en opvredet klud. Det er vigtigt, at sandalerne får lov at tørre ordentligt og aldrig i varmeskab eller på radiatoren. Dette kan udtørre læderet, som herved kan sprække. Plej læderet med en bivoksspray og en skocreme, neutral eller med farve, påført med en blød bomuldsklud, hvis den trænger til en genopfriskning.
 
Pleje af ruskind
  • Sandaler i ruskind holdes, ligesom sandaler i skind, rene med en opvredet klud. Herefter kan de plejes med en skofarve, neutral eller i skindets farve, og en ruskindsbørste som kan børste de små hår i ruskindet op igen, samt fjerne pletter.    Hvis du plejer sandaler i ruskind korrekt, kan de holde rigtig længe.