Sko og støvler - Pom Pom

Sko & Støvler

Designet til små fødder på eventyr

Sko og støvler fra Pom Pom® er designet til leg og eventyr i naturen.

Praktiske og fleksible til alle årstider og det skiftende vejr vi har i Skandinavien.

Naturlige materialer, som læder med fine detaljer og foer i lammeskind eller uld. 

Sålen er fleksibel og komfortabel og egner sig til alle sæsoner. 

Pom Pom® sko og støvler findes i str. 19-32.

Bløde og naturlige materialer

“Pom Pom® sko er produceret i blødt, åndbart og naturligt læder fri for skadelig kemi. Designet er lækkert og praktisk med elastik, velcro eller lynlås, som gør det nemt for barnet selv at tage fodtøjet af og på.

Pas godt på dit barns fodtøj

Hvis du sørger for at pleje dit barns fodtøj korrekt, holder det længere.

 
Imprægnering
  • Vi anbefaler, at du altid imprægnerer dit barns sko og støvler inden de tages i brug. Imprægnering er smuds- og vandavisende, og det er vigtigt at gentage imprægneringen med jævne mellemrum for at bevare en beskyttende overflade.        Tør fodtøjet af med en klud inden og imprægner med 3 tynde lag for den bedste beskyttelse af fodtøjet.
 
Pleje af læder
  • Hold dit barns fodtøj rent og fri for snavs med en opvredet klud. Det er vigtigt, at fodtøjet får lov at tørre ordentligt og aldrig i varmeskab eller på radiatoren. Dette kan udtørre læderet, som herved kan sprække. Plej læderet med en bivoksspray og en skocreme, neutral eller med farve, påført med en blød bomuldsklud, hvis den trænger til en genopfriskning.
 
Pleje af ruskind
  • Fodtøj i ruskind holdes, ligesom sko i skind, rene med en opvredet klud. Herefter kan de plejes med en skofarve, neutral eller i skindets farve, og en ruskindsbørste som kan børste de små hår i ruskindet op igen, samt fjerne pletter. Hvis du plejer fodtøj i ruskind korrekt, kan det holde rigtig længe.